LADDA HEM

HÀr kan du hitta utvalda bilder och min egen fotoskola för gratis nedladdning.
Mattias FOTOSKOLA


Nu kan du ladda ner min Fotoskola. En skrift pÄ 64 sidor i A4-format fullspÀckad med teori och bilder. Den innehÄler nyttig information för dig som Àr nybörjare inom foto eller för dig som har fotat ett tag och vill utveckla dig Ànnu mer.

Förutom teori finns det förslag pÄ praktiska övningar blandat med mina egna bilder och en förklarande text hur jag tÀnkte vid fototillfÀllet. Det finns Àven konkreta förslag pÄ enklare bildbehandlingar samt mallar för kontrakt vid medgivande av publicering och mycket, mycket mer.


Det smidiga PDF-formatet gör att du kan ha Fotoskolan tillgÀnglig i sÄvÀl dator, som surfplatta och telefon och alltid ha den beredd.

skÀnk ett bidrag


MÅNADENS BILD

Varje mÄnad kan du ladda hem en av mina bilder i högupplöst JPG-format, helt gratis. AnvÀnd som skrivbordsunderlÀgg eller hur du vill men kom ihÄg att jag har den fulla rÀttigheten till bilden och att bilden inte fÄr manipuleras eller anvÀndas felaktigt enligt upphovsrÀttslagen. Vill du dela med dig av bilden pÄ nÄgot vis ska alltid mitt namn och hemsida finnas i anslutning till bilden.


Vid samtliga nedladdningar/bestÀllningar gÀller upphovsrÀttslagen, dvs att jag som fotograf Àger rÀtten till mina bilder.

Inga som helst ingrepp och vidareförsÀljning Àr tillÄten utan tillstÄnd.


paragraf 53: Den som gör intrÄng i verket döms om det sker av grov oaktsamhet

till böter eller fÀngelse i högst tv Är.